+36 30 347 5079 info@hegyinapkozi.hu

Rólunk

Bácsai Xénia Zita

1978-ban születtem, humán-egészségügyben végeztem 1997-ben.
Férjemmel már évek óta foglalkoztatott minket a gyermekház gondolata. Miután 2005-ben megszületett Máté, majd 2006-ban Ádám fiunk, a gyermekekkel való foglalkozás már nem csupán gondolat volt.
Ők erősítettek meg abban, hogy létrehozzuk a gyermekcentrumot, mert a gyermeki nevetés és szeretet számomra mindennel felér. 2007 nyarán nyitottuk meg gyermekházunkat, mivel új kihívások vártak ránk, így 2020-ban óvodai dajka és 2021-ben pedagógiai– és családsegítő munkatárs végzettséget szereztem.

Hegedűsné Duics Diána

1975-ben születtem, diplomás óvodapedagógus végzettségű vagyok.

Férjnél vagyok, és két gyermekem van. Nagyon fontos szerepet tölt be az életemben a család és a hivatásom.

Mióta az eszemet tudom erre a pályára készültem, iskoláimat is ennek megfelelően végeztem, és több diplomát is szereztem ezen a területen: óvodapedagógusi, zeneóvoda pedagógusi, majd fejlesztő óvodapedagógusi diplomát.

Mióta munkába álltam, nagy szeretettel végzem a dolgom. Ösztönöz, hogy minden nap apró csodákban van részem, s a fizetséget is minden nap megkapom: puszikat, öleléseket. Ezért aztán megéri „óvónéninek” lenni. A „fizetségért” azonban meg is kell dolgozni, hiszen a rám bízott apróságok őszinte és csodálatra méltó teremtmények, akik azt „adják vissza”, amit kapnak.

Ezért ha azt látom – miközben ott vagyok köztük -, hogy ölelésre nyújtják a kezüket, vagy belebújnak az ölembe, s azt mondják: „Szeretlek!”, arra gondolok, hogy nem is lennék semmi más a világon, hiszen nincs még egy ilyen foglalkozás, mint az enyém, mely ennyi szeretettel ajándékozna meg!

Posza Sándor

1973-ban születtem, diplomás művelődésszervező, népművelő végzettségemet 2005-ben szereztem, valamint Pedagógiai-és családsegítő munkatárs képzésen vettem részt 2021-ben.

A gondolat, mely gyermekházunk létrehozását megalapozta, már hosszú évekkel ezelőtt megfogalmazódott. Személyiségemből fakadóan mindig igaz, értékes és a közösség számára hasznos munkára vágytam. Ehhez természetesen társult a gyermekek szeretete, és saját fiaim megismerése.

Úgy gondolom, egy magánkézben lévő vállalkozás, egy civil szerveződés sok, a gyermekek szempontjából fontos területen többet és jobbat képes nyújtani a szülők számára.

Mára kis csapatunk megvalósította azt, amit eddigi céljául tűzött ki: sikerült létrehozni egy olyan intézményt, ahol a gyermekek és szüleik igazán jól érezhetik magukat.

Miért dolgozunk?

Célunk egy különleges, minőségi, a szülők és gyermekeik igényeihez igazodó szolgáltatás. Az elismerés számunkra a gyermekek mosolya és a szülők hosszú távú bizalma, és a jó hírnév.